O n l i n e   k o n z u l t á c i ó

 

Kezdőlap

Bemutatkozás

Pszichológia

Stresszoldás

Online

Grafológia

Kapcsolat és árak

 

 

Mi az online konzultáció?

          Amennyiben a személyes találkozás nem megvalósítható, mert Ön távol él, vagy ez a megoldás biztonságosabb az Ön számára, bizonyos segítési formák esetén lehetőség van online fórumokon találkozni. Ezen fórumokon internetes pszichológiai tanácsadásra van lehetőség.

Skype-on (esetleg egyéb videokonferencia platformon) is elérhető vagyok. Amennyiben igény van rá, telefonos tanácsadás is lehetséges. Ha Önnek a személyes találkozás a távolság vagy más ok miatt nem kivitelezhető, illetve nem Magyarországon él, keressen meg, és találunk megoldást!

Mik az előnyei?

  • Rugalmas, reggel vagy este is

  • Kiküszöbölhető  a  tömegközlekedés

  • Kényelmes, nem kell készülődni, utazni

  • Vírushelyzetben jó megoldást jelent

  • Időt takaríthat meg magának

Hogyan zajlik az online pszichológiai tanácsadás?

Időpont egyeztetést követően a megbeszélt időben hívjuk egymást, képpel és hanggal. Tetszőleges helyszínről beszélhet, de fontos, hogy a helyszín nyugodt és zavartalan legyen. Amennyiben bármilyen technikai probléma lépne fel (nem nagyon szokott), a kieső idő  nem számít bele a konzultáció időtartamába.

Az internetes tanácsadás bizonyos esetekben nem opció, ilyen pl. az autogén tréning elsajátítása, ahol a személyes jelenlét elengedhetetlen. Sok más esetben viszont csaknem azonos értékű a személyes találkozással, például nevelési vagy egyéb tanácsadás, konzultációk esetében.

Az online tanácsadás feltétele az óradíj előzetes banki átutalása. A befizetésről minden esetben számlát állítok ki, amelyhez szükségem van a számlázási címre. Árakról a Kapcsolat és árak menüpontban tájékozódhat.