O n l i n e    k o n z u l t á c i ó

 

 

Kezdőlap

Rólam

Hogyan zajlik

Online konzultáció

Kapcsolat és árak

 

 

 

miért online?

          Amennyiben a személyes találkozás nem megvalósítható, lehetőség van online fórumon találkozni, ahol internetes pszichológiai tanácsadásra van lehetőség. Az online pszichológiai konzultáció előnyei közé tartozik, hogy

  • időt spórol vele

  • rugalmas, az esti órákban is lehetséges

  • biztonságos, elkerülhető az utazás, tömegközlekedés

  • kényelmes, nem kell készülődni, otthonából is beszélhet

  • a személyes találkozással csaknem egyenértékű.

Az online konzultáció menete

Időpont egyeztetést követően a megbeszélt időben hívjuk egymást, képpel és hanggal. Tetszőleges helyszínről beszélhet, de fontos, hogy a helyszín nyugodt és zavartalan, az internetkapcsolat stabil legyen. A Skype-on matusinka.agnes néven vagyok megtalálható.

Időpont egyeztetés után kérem, keressen meg, és jelöljön be a konzultáció előtti napokban, hogy pontosan tudjunk kezdeni! Az előzetes bejelölés másik oka, hogy az online konzultáció megkezdése előtt ki kell töltenie az adatvédelemre vonatkozó és egyéb dokumentumokat, ezeket szintén átküldöm előző nap.

Az online konzultáció megkezdésének feltétele az óradíj banki átutalása. Ennek adatai: Matusinka Ágnes,  OTP Bank 11773023-10097432. Az átutalásról minden esetben számlát állítok ki az átutaló nevére, amelyhez szükségem van az Ön számlázási címére. Számlát kizárólag magánszemélyek számára van módom kiállítani.

Az óradíjakról a Kapcsolat és árak menüpontban tájékozódhat.