B e m u t a t k o z á s

 

Kezdőlap

Bemutatkozás

Pszichológia

Stresszoldás

Online

Grafológia

Kapcsolat és árak

 

 

 

Matusinka Ágnes pszichológus, okleveles grafológus vagyok. 

Fontosabb képesítéseim és végzettségeim:

  • Pszichológus (ELTE, Budapest, 2000.)

  • Klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológus (PTE, Pécs, 2007.)

  • Relaxációs terapeuta (MRSZE, Budapest, 1999.)

  • Pályaorientációs konzulens (Budapest, 2015.)

  • Okleveles grafológus (Grafodidakt, Budapest, 2003.)

Több mint 20 éve foglalkozom emberekkel. Munkám során dolgoztam gyerekekkel és felnőttekkel, egyénekkel és csoportokkal egyaránt.

Oktatási területen gyerekek mentálhigiénéjével, primer prevencióval és pszichoedukációval foglalkozom, valamint relaxációt tanítok gyerekeknek. A felnőttek, szülők számára nevelési tanácsadást tudok nyújtani, valamint gyermeke bizonyos magatartási vagy érzelmi problémái esetén tudok segíteni.

Pályaorientációs konzulensként és grafológusként kiterjedt eszköztárral tudom segíteni fiatalok  iskola- és pályaválasztását, felnőttek pályamódosítását, mind pszichológiai, mind grafológiai oldalról megtámogatva a folyamatot.

A segítségnyújtásban a szupportív, támogató beszélgetés mellett módszereim közé tartoznak a relaxációs módszerek, a stresszoldás és a szimbólumterápiák. Elsősorban felnőttekkel foglalkozom, de gyerekekkel is: a szülőknek nevelési kérdésekben tudok segíteni.

Keressen meg, ha úgy érzi elakadt és megerősítésre van szüksége, ha fontos Önnek, hogy elfogadó légkörben tudjon foglalkozni a kérdéseivel, ha partnert keres a közös gondolkodáshoz, saját válaszai megtalálásához!

Szeretettel várom jelentkezését!